Spirituális tudatosság és mentális egészség | Dr. Margitics Ferenc | PublishDrive Inc | 6610000152896 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
Spirituális tudatosság és mentális egészség by Dr. Margitics Ferenc from  in  category

Spirituális tudatosság és mentális egészség

Author : Dr. Margitics Ferenc
Be the first to review this e-book.



Az utóbbi évtizedekben egyre növekvő számú kutatás tárta fel a  spiritualitás hatását az emberek és fizikai és mentális állapotára, egészségére. A szerző Eckhart Tolle spirituális tanításait alapul véve alakitotta ki a Spirituális Tudatosság Kérdőívet és végezte el annak pszichometriai vizsgálatát. A Spirituális Tudatosság Kérdőív a spirituális tudatosság három dimenzióját tárja...

View More

Az utóbbi évtizedekben egyre növekvő számú kutatás tárta fel a  spiritualitás hatását az emberek és fizikai és mentális állapotára, egészségére.

A szerző Eckhart Tolle spirituális tanításait alapul véve alakitotta ki a Spirituális Tudatosság Kérdőívet és végezte el annak pszichometriai vizsgálatát. A Spirituális Tudatosság Kérdőív a spirituális tudatosság három dimenzióját tárja fel:

Ø „Ego-dyastole” (az Ego működésének a csökkenése)

Ø A Tudatos Jelenlét

Ø Felülemelkedés az elme működésén

Jelen tanulmánykötetben a szerző a spirituális tudatosságnak a mentális egészségre gyakorolt hatását vizsgáló kutatásait mutatja be.


View Less


ADD TO CART


Book Title Spirituális tudatosság és mentális egészség
Author Dr. Margitics Ferenc
ISBN 6610000152896
Language hun
Book Format epub
Date Published February 14th 2019 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books