100 Eltérés | Mozgalom az ISKCON Felélesztéséért | PublishDrive Inc | 6610000159819 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
100 Eltérés by Mozgalom az ISKCON Felélesztéséért from  in  category

100 Eltérés

Author : Mozgalom az ISKCON Felélesztéséért
Be the first to review this e-book.



HH Sivarama Swami - A saját szavaival Ez a könyv annak a sorozatunknak a folytatása, melyben azoknak a tanításait részletezzük, akik azt állítják magukról, hogy ők Srila Prabhupadanak az ISKCON (A Krisna-tudat nemzetközi szervezete, vagy Hare Krisna mozgalom) eredeti gurujának jogutód diksa, vagy avató gurujai. E sorozatunk bemutatja azon személyek...

View More

HH Sivarama Swami - A saját szavaival


Ez a könyv annak a sorozatunknak a folytatása, melyben azoknak a tanításait részletezzük, akik azt állítják magukról, hogy ők Srila Prabhupadanak az ISKCON (A Krisna-tudat nemzetközi szervezete, vagy Hare Krisna mozgalom) eredeti gurujának jogutód diksa, vagy avató gurujai.

E sorozatunk bemutatja azon személyek nézőpontjait, akik saját szavaikkal állítják, hogy ők Srila Prabhupada jogutódai. Érvelhetnek azzal az ISKCON tagjai, hogy "mi nem fogadjuk el az IRM-et, (ISKCON Revival Movement-et)" és az ő ritvik filozófiájukat, de nem tagadhatják meg azokat a szavakat, amelyek olyan személyek “lótuszajkairól” származnak, akiket ők istennel egyenlőként fogad-nak el.

Bár e könyv címe, 100 Eltérés: Őszentsége Sivarama Svami élete és tanításai, az olvasónak nem szabad elfelejteni, hogy nem mi vádoljuk elhajlással a Swamit. Inkább Sivarama Swami e könyvben leírt állításai és tettei bizonyítják azt, hogy önmaga ismeri el az elhajlásait. Ezért ha valakit zavar, vagy felzaklat e könyv tartalma, annak úgy kell felfognia a dolgokat, hogy figyelembe veszi a könyv tartalmának forrását, amely Sivarama Swami maga.

Mivel ebben a könyvben Sivarama Swami saját szavaival tárja elénk életét és tanításait, ezért ezt a könyvet, az ISKCON guru “önéletrajzának” is tekinthetjük.

“Mennyi tiszteletet kell ajánlani, a Vaisnaváknak [...] legyünk nagyon óvatosak a Vaisnavákkal való kapcsolatainkban, ülönösen amikor beszélünk, mert a kali yugában, különösen a mai kommunikációs világunkban bárki szabadon beszélhet a másikról. Szóval az első számú dolog - nem szabad bele menni mások kritizálásába.”
- HH Sivarama Swami

“Csak tudnunk kell hogyan bánjuk vele, fogjuk vissza, korlátozzuk JPS-t (Jayapataka Swami) úgy, hogy az sem őt sem a tanítványait ne törje meg, és védje is meg a mozgalmat tőle. […] Az előttem álló bizonyíté-kok alapján én azt mondanám,ho-gy ő egy beteg ember, megszállott, és ezen megszállottság teljesen összeegyeztethetővé teszi számára Srila Prabhupada és a Krisna-tudat szolgálatát, a hazudozással és a kétszínű viselkedéssel.”  
- HH Sivarama Swami


View Less


ADD TO CART


Book Title 100 Eltérés
Author Mozgalom az ISKCON Felélesztéséért
ISBN 6610000159819
Language hun
Book Format epub
Date Published March 16th 2019 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books