Várj, amíg meghalsz | Kimberly Kness | PublishDrive Inc | 6610000200979 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
Várj, amíg meghalsz by Kimberly Kness from  in  category

Várj, amíg meghalsz

Author : Kimberly Kness
Be the first to review this e-book.



"A Nap úgy sütött be a kórterem félig nyitott ablakán, ahogy a dizájnerek gondos tervei szerint be kellett sütnie. Ebből a szempontból Dr. Crossnak minden oka megvolt az elégedettségre." ...Egy budapesti luxusklinikán rejtélyes halálesetek történnek. A klinika amerikai igazgatója, a plasztikai sebésznek középszerű, ám férfiként veszettül vonzó Dr. Cross sikertelenül...

View More

"A Nap úgy sütött be a kórterem félig nyitott ablakán, ahogy a dizájnerek gondos tervei szerint be kellett sütnie. Ebből a szempontból Dr. Crossnak minden oka megvolt az elégedettségre."

...Egy budapesti luxusklinikán rejtélyes halálesetek történnek. A klinika amerikai igazgatója, a plasztikai sebésznek középszerű, ám férfiként veszettül vonzó Dr. Cross sikertelenül próbálja az intézmény falai között tartani az ügyet. Az események egyre inkább kicsúsznak a kezei közül. A szépség templomában, ahogyan ő nevezi a klinika amerikai csúcstechnológiával fölszerelt, művészien megtervezett világát, senki sincs biztonságban. Sem a szépülni vágyó paciensek, sem az ápolószemélyzet. A legkevésbé maga Cross... Jól körülbástyázott életét gonosz erő  kezdi irányítani, miközben Budapest, a mesés közép-európai metropolisz éli a maga  21. századi mindennapjait.


View Less


ADD TO CART


Book Title Várj, amíg meghalsz
Author Kimberly Kness
ISBN 6610000200979
Language hun
Book Format epub
Date Published June 25th 2019 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books