Stanje sumraka | Sibila Petlevski | PublishDrive Inc | 9789532665277 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
Stanje sumraka by Sibila Petlevski from  in  category

Stanje sumraka

Author : Sibila Petlevski
Be the first to review this e-book.



Stanje sumraka, treći i završni dio trilogije Tabu, precizno i jasno povezuje sudbine likova i sve pripovjedne silnice iz romana Vrijeme laži i Bilo nam je tako lijepo! Viktor Tausk Sibile Petlevski, jednako kao i stvarna osoba, bio je vizionar, čovjek ispred svoga vremena. Sva pitanja na koja nemamo odgovore...

View More

Stanje sumraka, treći i završni dio trilogije Tabu, precizno i jasno povezuje sudbine likova i sve pripovjedne silnice iz romana Vrijeme laži i Bilo nam je tako lijepo! Viktor Tausk Sibile Petlevski, jednako kao i stvarna osoba, bio je vizionar, čovjek ispred svoga vremena. Sva pitanja na koja nemamo odgovore začela su se još za Tauskova tragičnog, zanimljivog i neizvjesnog života.  Prošlost i sadašnjost, premrežene na najnevjerojatnijim točkama, pokazuju da je stanje sumraka konstanta u kojoj žive svi ljudi prepuni inhibicija, opterećeni političkim, rasnim, vjerskim, seksualnim i bilo kojim drugim kontekstima. Viktor Tausk amblematična je figura našeg vremena, čovjek spreman otkrivati nove svjetove, bez straha stremiti drugačijemu i drugome i, što je najvažnije, čovjek koji se usudio postavljati pitanja sebi i drugima.
Stanje sumraka jedan je od onih romana koji pred čitatelja postavljaju najveći izazov jer tjera da razmislimo o sebi i svojim bližnjima, o stanju svijeta u kojem živimo, o vremenu koje je stalno sumračno i u kojem nema majstora koji će upaliti luč, već mrak treba osvijetliti svatko sam za sebe.
Trilogija Tabu posvećena je hrabrima, koji ne pristaju živjeti u vremenu laži; ljudima koji se ne boje slobode. 


View Less


ADD TO CART


Book Title Stanje sumraka
Author Sibila Petlevski
ISBN 9789532665277
Language hrv
Book Format epub
Date Published October 1st 2017 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books