Az istenek útja | Snorri Kristjansson | PublishDrive Inc | 9789634265290 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
Az istenek útja by Snorri Kristjansson from  in  category

Az istenek útja

Author : Snorri Kristjansson
Be the first to review this e-book.



Audun hajdan kovács volt. Ulfar egy király rokona. Az ostrom alá vett Stenvik városában találkoztak, miközben Olav király a Fehér Krisztus hitét terjesztette a Régi Istenek földjén.A Régi Istenek azonban nem mondtak még le a népükről. Audun és Ulfar megpróbálta elkerülni a sorsát, de sikertelenül. Újra találkoztak, és mindketten új...

View More

Audun hajdan kovács volt. Ulfar egy király rokona. Az ostrom alá vett Stenvik városában találkoztak, miközben Olav király a Fehér Krisztus hitét terjesztette a Régi Istenek földjén.

A Régi Istenek azonban nem mondtak még le a népükről. Audun és Ulfar megpróbálta elkerülni a sorsát, de sikertelenül. Újra találkoztak, és mindketten új célt találtak – csakhogy a Fehér Krisztus szolgái erős ellenfélnek bizonyultak. Ha sikerre akarják vinni az ügyüket, nekik is hasonlóan erős szövetségeseket kell találniuk.

Trondheimben – megfogyatkozott seregével és a követelőző helyi törzsfőkkel körülvéve, akik csak rosszat kívánnak neki – Olav király rájön, hogy a béke fenntartása sokkal jobban próbára teszi a hitét, mint a háború megnyerése.

És mindeközben messze északon életre kel valami nagyon ősi, nagyon gonosz és nagyon haragos dolog.


View Less


ADD TO CART


Book Title Az istenek útja
Author Snorri Kristjansson
ISBN 9789634265290
Language hun
Book Format epub
Date Published November 18th 2019 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books