Sohasem késő! | Dr. Horváth Katalin | PublishDrive Inc | 9786155803895 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
Sohasem késő! by Dr. Horváth Katalin from  in  category

Sohasem késő!

Author : Dr. Horváth Katalin
Be the first to review this e-book.



Ugye nem szeretné életének hátralévő részét betegen, szenvedve, testi-lelki nyomorúságban tölteni? E kötet elsődleges célja, hogy Önnek és gyermekeinek, családjának egészségét hosszú távon jó irányba befolyásolja. Olyan szempontokat vet fel a testi-lelki egészség és betegség témakörében, amelyekkel még nem találkozhattak. Többek között, hogy a tünetek elnyomásának (és nem meggyógyításának) milyen...

View More

Ugye nem szeretné életének hátralévő részét betegen, szenvedve, testi-lelki nyomorúságban tölteni? E kötet elsődleges célja, hogy Önnek és gyermekeinek, családjának egészségét hosszú távon jó irányba befolyásolja. Olyan szempontokat vet fel a testi-lelki egészség és betegség témakörében, amelyekkel még nem találkozhattak. Többek között, hogy a tünetek elnyomásának (és nem meggyógyításának) milyen késői következményei lehetnek.
Egy orvos 27 éves gyakorlati tapasztalatának és a klasszikus homeopátia módszerének segítségével fény derül arra, mit kell ma megtennünk ahhoz, hogy a holnap egészségesen, üdén és tettre készen köszöntsön ránk.


View Less


ADD TO CART


Book Title Sohasem késő!
Author Dr. Horváth Katalin
ISBN 9786155803895
Language hun
Book Format epub
Date Published December 10th 2019 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books