Gyönyörű idegenek | Elizabeth Klehfoth | PublishDrive Inc | 9789634477129 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
Gyönyörű idegenek by Elizabeth Klehfoth from  in  category

Gyönyörű idegenek

Author : Elizabeth Klehfoth
Be the first to review this e-book.



Vajon hova tűnhetett Grace Fairchild, a gazdag ingatlanmágnás, Allister Calloway felesége? Miért hagyja hátra egy jómódú, gyönyörű fiatalasszony csodás otthonát és két kicsi gyermekét? Egyáltalán: önként távozott, vagy valami szörnyűség történt a család tóparti házában? A tizenhét éves Charlie egész eddigi életét ezekkel a megválaszolatlan kérdésekkel töltötte. Az anyja hiánya...

View More

Vajon hova tűnhetett Grace Fairchild, a gazdag ingatlanmágnás, Allister Calloway felesége? Miért hagyja hátra egy jómódú, gyönyörű fiatalasszony csodás otthonát és két kicsi gyermekét? Egyáltalán: önként távozott, vagy valami szörnyűség történt a család tóparti házában?

A tizenhét éves Charlie egész eddigi életét ezekkel a megválaszolatlan kérdésekkel töltötte. Az anyja hiánya okozta fájdalom és tehetetlen gyűlölet elől menekülve minden erejével arra koncentrál, hogy iskolájában, az előkelő Knollwood gimnáziumban kivívja az őt megillető helyet a kiváltságosok között. Amikor a titkos társaság a sorai közé fogadná, Charlie gondolkodás nélkül elfogadja az ajánlatot. A kivételezettek közé azonban nem egyszerű bejutni. Charlie-nak részt kell vennie a Játékban, egy ördögi és kockázatos kincsvadászatban, amivel nem csupán önmagát és a barátait sodorhatja veszélybe, hanem életveszélyes titkokat bolygathat meg. Mert ha kiderül az igazság, Charlie egész világa darabjaira hullhat.


View Less


ADD TO CART


Book Title Gyönyörű idegenek
Author Elizabeth Klehfoth
ISBN 9789634477129
Language hun
Book Format epub
Date Published August 27th 2020 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books