Tartaria - A történelem egy hazugság | Ewing Jr David | PublishDrive Inc | 6610000277872 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
Tartaria - A történelem  egy hazugság by Ewing Jr David from  in  category

Tartaria - A történelem egy hazugság

Author : Ewing Jr David
Be the first to review this e-book.



Sok ember van a világon - akik megkérdőjelezik a világtörténelmet, és sok kutató állította, hogy a történelem totális hazugság. Ez a könyv megpróbálja megkönnyíteni annak eldöntését, hogy a történelem hazugság-e vagy sem. A szerző David Ewing Jr világszerte több mint 2500 városba és helységbe utazott, 20 év alatt sok történelmi...

View More

Sok ember van a világon - akik megkérdőjelezik a világtörténelmet, és sok kutató állította, hogy a történelem totális hazugság.

Ez a könyv megpróbálja megkönnyíteni annak eldöntését, hogy a történelem hazugság-e vagy sem.

A szerző David Ewing Jr világszerte több mint 2500 városba és helységbe utazott, 20 év alatt sok történelmi kutatást végzett, és nagy tudással rendelkezik a világtörténelemről.

Ez a könyv bemutatja azokat a kutatásokat, amelyeket Anatolij Fomenko és mások a világtörténelem kapcsán elvégeztek. Ez a könyv összefoglalja a találtakat, hogy könnyebben eldönthesse - hazugság a történelem?

A könyv megmutatja azokat a tényeket, amelyekre a kutatók rámutatnak - és fényképes bizonyítékokkal szolgálnak annak bemutatására, hogy David Ewing Jr megfelelő kutatásokat végzett annak ellenőrzésére, hogy a kutatók és történészek mit mondanak.


View Less


ADD TO CART


Book Title Tartaria - A történelem egy hazugság
Author Ewing Jr David
ISBN 6610000277872
Language hun
Book Format epub
Date Published November 25th 2020 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books