Fény az éjszakában | Tiffany Reisz | PublishDrive Inc | 9786155676680 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
Fény az éjszakában by Tiffany Reisz from  in  category

Fény az éjszakában

Author : Tiffany Reisz
Be the first to review this e-book.



A jelenben nincs miért élnie, de a múltban van valami, amiért érdemes meghalnia…Faye Barlow fuldoklik. Imádott férje, Will elvesztése után képtelen elszakadni a gyásztól, többnyire arra is alig van ereje, hogy felkeljen az ágyból. De amikor felkérik rá, hogy készítsen fényképsorozatot Dél-Karolina történelmi partszakaszáról, elvállalja a megbízást. Hiszen a fényképészet...

View More

A jelenben nincs miért élnie, de a múltban van valami, amiért érdemes meghalnia…

Faye Barlow fuldoklik. Imádott férje, Will elvesztése után képtelen elszakadni a gyásztól, többnyire arra is alig van ereje, hogy felkeljen az ágyból. De amikor felkérik rá, hogy készítsen fényképsorozatot Dél-Karolina történelmi partszakaszáról, elvállalja a megbízást. Hiszen a fényképészet maradt az egyetlen szenvedélye.
Egy különös tengerparti városkában Faye újra szerelmes lesz, amikor meglátja a Bride sziget omladozó, ám gyönyörű világítótornyát, és megszállottjává válik a Fény Asszonyát – a toronyőr 1921-ben titokzatos körülmények között megfulladt lányát övező legendáknak. Faye maga sem érti, miért vonzza a világítótorony, mint lepkéket a fény. Amikor egyik este kilátogat a szigetre, elkapja egy váratlan hullám, és ellenállhatatlan erők magukkal ragadják őt a múltba – és egy olyan szerelmi történetbe, amelyik nem róla szól.
A sorsot meg lehet változtatni. A törött szívek összeforraszthatóak. De szerethet-e Faye két férfit, akik teljesen más korban éltek?


View Less


ADD TO CART


Book Title Fény az éjszakában
Author Tiffany Reisz
ISBN 9786155676680
Language hun
Book Format epub
Date Published January 24th 2018 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books