Néma bűnök | Emilly Palton | PublishDrive Inc | 9786150041865 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
Néma bűnök by Emilly Palton from  in  category

Néma bűnök

Author : Emilly Palton
Be the first to review this e-book.



"Egyszer már mondtam, hogy szeretlek. Ha valami változik, szólok” – mondta az öreg székely a feleségének. Nos, hasonlóan konzervatív családba született hősnőnk, akinek a régimódi családmodellben kell helytállnia egy modern világban. Képzeljük el a szigorú, kemény apát, akit a nyak, azaz a manipulatív anya irányít, három gyerekkel a háta mögött. Mindezt...

View More

"Egyszer már mondtam, hogy szeretlek. Ha valami változik, szólok” – mondta az öreg székely a feleségének. Nos, hasonlóan konzervatív családba született hősnőnk, akinek a régimódi családmodellben kell helytállnia egy modern világban.

Képzeljük el a szigorú, kemény apát, akit a nyak, azaz a manipulatív anya irányít, három gyerekkel a háta mögött. Mindezt tetézi a tény, hogy két lány után egy fiút vártak a szülőszobában, de ehelyett az írónő ironikus személye látta meg a napfényt. Szóval, ha mindezt elképzeltük, akkor lássuk, mi várható: pár pofon fájdalommal leöntve, és köretként némi cinizmussal tálalva – ez utóbbi teszi a könyvet könnyen emészthetővé még akkor is, ha ebben az első részben pár kisebb-nagyobb tragédia is megjelenik.
Emilly nyíltan kegyetlen, ám mégis torz iróniája görbe tükröt tart a „klasszikus”, már-már tanyasi családmodellnek. Megtudjuk, hogyan lehet túlélni egy ilyen gyermekkort a születéstől az első szerelemig. 


View Less


ADD TO CART


Book Title Néma bűnök
Author Emilly Palton
ISBN 9786150041865
Language hun
Book Format epub
Date Published January 13th 2019 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books