Érzéki csábító | Anne L. Green | PublishDrive Inc | 9786155763687 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
Érzéki csábító by Anne L. Green from  in  category

Érzéki csábító

Author : Anne L. Green
Be the first to review this e-book.



„Egy forró, lehengerlő történet tele izgalommal.” - Kitablar blogAhhoz, hogy meglásd a lényeget, nem ítélkezned, hanem szeretned kell!Bár Niko és Olivia ellentétes oldalon játszott, a sorsuk egyre inkább összefonódott. A kölcsönös vonzalom és a tragikus körülmények egymás felé sodorták őket. Hiába tudják mindketten, hogy a köztük lévő fellángolásnak nem lehet...

View More

„Egy forró, lehengerlő történet tele izgalommal.” - Kitablar blog

Ahhoz, hogy meglásd a lényeget, nem ítélkezned, hanem szeretned kell!

Bár Niko és Olivia ellentétes oldalon játszott, a sorsuk egyre inkább összefonódott. A kölcsönös vonzalom és a tragikus körülmények egymás felé sodorták őket. Hiába tudják mindketten, hogy a köztük lévő fellángolásnak nem lehet jövője, már nem a józan ész, hanem az érzelmeik irányítják őket. A legnagyobb küzdelmeket már nem az ellenfeleikkel, hanem a saját démonaikkal vívják.
Olivia lelke bosszúért kiált, melyhez az erejét Nikoból nyeri. Nikoról viszont mindennap lehull egy újabb álarc. Oliviára van szüksége ahhoz, hogy visszataláljon eredeti önmagához. A határok elmosódnak. Felvállalva az egymás iránt érzett szenvedélyt, beláthatatlan következmények áradata zúdul a nyakukba. Niko hiábavaló csatát vív saját múltjának elnyomásáért, egy új élet megteremtéséért. Rá kell döbbenniük, az elkövetett vétkeik elől nem menekülhetnek.
Ahogy telik az idő, úgy lesz egyre nagyobb a kockázat is. Az ellenségeik pedig lesben állva várnak, hogy hibát kövessenek el…

Az Érzéki csábító a Csábító-sorozat második része. A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő legújabb, szenvedélyes és váratlan bonyodalmakkal teli modern kori romantikus történetében semmi nem az, aminek látszik. A történet a Végzetes csábító című kötetben folytatódik.


View Less


ADD TO CART


Book Title Érzéki csábító
Author Anne L. Green
ISBN 9786155763687
Language hun
Book Format epub
Date Published February 5th 2019 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books