Suny - Az utolsó tánc | Anna Teleki | PublishDrive Inc | 6610000104024 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
Suny -  Az utolsó tánc by Anna Teleki from  in  category

Suny - Az utolsó tánc

Author : Anna Teleki
Be the first to review this e-book.



A sors mindenkit meghurcol egy adott pillanatban. Akárcsak Sunshine-t, a különleges fiatal nőt, ki öccse nevelésével van főleg elfoglalva. A sors egy ugyancsak különleges férfival hozza össze, ki szöges ellentéte. Egy versenyeket egymás után nyerő híres táncossal, ki élete poklában sinlődik már egy jó ideje. Furcsa kapcsolatuk nehezen indul, hiszen...

View More

A sors mindenkit meghurcol egy adott pillanatban. Akárcsak Sunshine-t, a különleges fiatal nőt, ki öccse nevelésével van főleg elfoglalva. A sors egy ugyancsak különleges férfival hozza össze, ki szöges ellentéte. Egy versenyeket egymás után nyerő híres táncossal, ki élete poklában sinlődik már egy jó ideje. Furcsa kapcsolatuk nehezen indul, hiszen Sunynak egyetlen dolgot kell elérnie: rá vennie két hét alatt a nagy Taylan Darkot egy igen veszélyes beavatkozásra, mi végre megmenthetné az életét.

Csakhogy, ez nem egyszerű feladat, mert az élete értelmét s célját vesztett férfi nem csak súlyosan beteg, de makacs, modortalan és ellenveszenves. 

Hogyan lesz ebből haladás  az új élet felé, hogyan találnak rá a boldogságra, Anna Teleki új különleges történetéből kiderül!


View Less


ADD TO CART


Book Title Suny - Az utolsó tánc
Author Anna Teleki
ISBN 6610000104024
Language hun
Book Format epub
Date Published September 12th 2018 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books