A végső dolgok országában | Paul Auster | PublishDrive Inc | 9786155915857 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
A végső dolgok országában by Paul Auster from  in  category

A végső dolgok országában

Author : Paul Auster
Be the first to review this e-book.



„Erőteljes, enigmatikus, élénk képzelőerőre épülő, művészi történet… A pokol egyik legjobb modern leírása.” – The Washington Post Anna Blume testvére eltűnt. Anna tudja, hova ment: egy városba, amely teljes zűrzavarba süllyedt. A testvére nyomába ered – vajon megtalálja?  Auster korai regénye a nyugtalanító, távoli jövőben játszódik, egy olyan városban, amelynek lakói...

View More

„Erőteljes, enigmatikus, élénk képzelőerőre épülő, művészi történet… A pokol egyik legjobb modern leírása.” – The Washington Post

Anna Blume testvére eltűnt. Anna tudja, hova ment: egy városba, amely teljes zűrzavarba süllyedt. A testvére nyomába ered – vajon megtalálja? 

Auster korai regénye a nyugtalanító, távoli jövőben játszódik, egy olyan városban, amelynek lakói többségükben hajléktalanok. A szemétben turkálnak, élelmet és használati tárgyakat keresnek, ipar nincs. A kormányzat teljesen megfoghatatlan, nem biztosít semmit az embereknek, csak a korrupció letéteményese. Anna mocsokban és törmelékben gázol. Testvérének már több hónapja nyoma veszett; újságíróként érkezett a városba, talán még életben van, de lehet, hogy már nincs.

Auster disztópiája zaklató képet fest arról a helyzetről, amelyben a társadalom teljesen szervezetlenné válik. Hogyan élhet túl az ember egy posztapokaliptikus közegben?


View Less


ADD TO CART


Book Title A végső dolgok országában
Author Paul Auster
ISBN 9786155915857
Language hun
Book Format epub
Date Published June 19th 2019 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books