Szárnyaszegett pillangók 1. | Palotás Petra | PublishDrive Inc | 9786155929120 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
Szárnyaszegett pillangók 1. by Palotás Petra from  in  category

Szárnyaszegett pillangók 1.

Author : Palotás Petra
Be the first to review this e-book.



Bangkok piros lámpás negyedében hetek óta a félelem az úr. Laura, egy svéd fotóslány a helyszínre utazik, hogy újságíró kollégáit képanyaggal támogatva segítsen egy sorozatgyilkos nyomára bukkanni. Ám hamarosan ő maga is elmerül a város titokzatos, buja világában, ami nem csupán a nyomozást, de az ő már többször megsebzett szívét...

View More

Bangkok piros lámpás negyedében hetek óta a félelem az úr. Laura, egy svéd fotóslány a helyszínre utazik, hogy újságíró kollégáit képanyaggal támogatva segítsen egy sorozatgyilkos nyomára bukkanni. Ám hamarosan ő maga is elmerül a város titokzatos, buja világában, ami nem csupán a nyomozást, de az ő már többször megsebzett szívét is veszélybe sodorja.

Bűn és bűnhődés, kegyes hazugságok, önző hiúság vagy a vak szerelem szövik a kusza szálakat? Esetleg mindezek együttesen?

A regény Ázsia egyik leglüktetőbb metropoliszába repíti az olvasót, hogy annak minden színével és illatával, vétkével és gyönyörével egy izgalmas történet részese lehessen.

Palotás Petra legújabb könyve a szerző első regényének, a Bangkok titkainak átdolgozott, bővített kiadása, amelyben a további fejezetek mellett új szereplők is meglepik majd a romantikus krimik kedvelőit.


View Less


ADD TO CART


Book Title Szárnyaszegett pillangók 1.
Author Palotás Petra
ISBN 9786155929120
Language hun
Book Format epub
Date Published May 6th 2019 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books