Păcatele fiului | Theo Anghel | PublishDrive Inc | 9786068862712 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
Păcatele fiului by Theo Anghel from  in  category

Păcatele fiului

Author : Theo Anghel
Be the first to review this e-book.



Lia este o tanara jurnalista, angajata a tabloidului Gura Lumii. Viata ei decurge liniar, fara evenimente notabile, pana intr-o zi cand Andrei, redactorul sef, o trimite pe teren, cu misiunea de a lua un interviu unui barbat acuzat de mai multe crime.Cum rareori lucrurile sunt ceea ce par a fi,...

View More

Lia este o tanara jurnalista, angajata a tabloidului Gura Lumii. Viata ei decurge liniar, fara evenimente notabile, pana intr-o zi cand Andrei, redactorul sef, o trimite pe teren, cu misiunea de a lua un interviu unui barbat acuzat de mai multe crime.
Cum rareori lucrurile sunt ceea ce par a fi, nici detinutul pe care îl cunoaste cu ocazia vizitei la închisoare nu se dovedeste a fi ceea ce astepta Lia sa gaseasca.
Desi initial, antipatia pe care cei doi o simt unul fata de altul este coplesitoare, printr-un concurs de imprejurari sunt fortati sa descopere legatura subtila care le uneste destinele. Indiferent cat de mult se straduiesc sa renege evidentele, trecutul se incapatanează sa influenteze prezentul amandurora.
O poveste in care erotismul se impleteste cu fantasy intr-o maniera care te va cuceri iremediabil.


View Less


ADD TO CART


Book Title Păcatele fiului
Author Theo Anghel
ISBN 9786068862712
Language rum
Book Format epub
Date Published June 26th 2019 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books