Az igazság ára | Baráth Viktória | PublishDrive Inc | 9786155929571 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
Az igazság ára by Baráth Viktória from  in  category

Az igazság ára

Author : Baráth Viktória
Be the first to review this e-book.



FÉKEZHETETLEN INDULATOK A TÁRGYALÓTEREMBEN   Hannah élete legnehezebb ügyével néz szembe, amikor egyik pillanatról a másikra a saját jövője lesz a tét. Egy napsütéses reggelen minden összedőlni látszik, és ő az egyetlen, aki ezt megakadályozhatja. Munkája már eggyé vált a magánéletével, nem szabadulhat a döntései súlya alól. Most mindent kockára...

View More

FÉKEZHETETLEN INDULATOK A TÁRGYALÓTEREMBEN

 

Hannah élete legnehezebb ügyével néz szembe, amikor egyik pillanatról a másikra a saját jövője lesz a tét. Egy napsütéses reggelen minden összedőlni látszik, és ő az egyetlen, aki ezt megakadályozhatja. Munkája már eggyé vált a magánéletével, nem szabadulhat a döntései súlya alól. Most mindent kockára kell tennie. Nem menekülhet tovább a múltjában elkövetett hibái elől. Vagy mégis?

 

Te mit tennél, ha az életedről kiderülne, minden csak hazugság volt? Harcolnál a szerelemért még akkor is, amikor már te magad sem vagy biztos az érzéseidben? Meddig mennél el, hogy megvédd a saját családodat?

 

A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Baráth Viktória nagy sikerű Igazság-trilógiájának befejező része olyan meglepetéseket tartogat, melyekre az olvasó nem is számít.

 


View Less


ADD TO CART


Book Title Az igazság ára
Author Baráth Viktória
ISBN 9786155929571
Language hun
Book Format epub
Date Published October 30th 2019 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books