Irački Krist | Hassan Blasim | PublishDrive Inc | 9789533580234 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
Irački Krist by Hassan Blasim from  in  category

Irački Krist

Author : Hassan Blasim
Be the first to review this e-book.



Vojnici i teroristi, taoci i bombaši samoubojice, prognanici i vjerski fanatici, ali i proroci, luđaci, anđeli i džini, duhovi i čarobnjaci – svi oni utkani su u nezaboravnu fresku Iraka što je pred čitateljem osvjetljavaju eksplozije sjajnih priča Hassana Blasima.Baš kao i u drevnim arapskim bajkama, Bagdad je i u...

View More

Vojnici i teroristi, taoci i bombaši samoubojice, prognanici i vjerski fanatici, ali i proroci, luđaci, anđeli i džini, duhovi i čarobnjaci – svi oni utkani su u nezaboravnu fresku Iraka što je pred čitateljem osvjetljavaju eksplozije sjajnih priča Hassana Blasima.

Baš kao i u drevnim arapskim bajkama, Bagdad je i u ovoj knjizi grad u kojemu se događaju čuda, ali u svakoj od tisuću i jedne Blasimove noći čeka po jedan nož, jedno mračno otkrivenje, jedna istina o nama i vremenu u kojemu živimo.

Irački Krist briljantna je zbirka priča, a Hassan Blasim pisac koji se usudi i može sve. Ne sklanjajući pogled i ne prešućujući, promiješat će zbilju i snove, a kaos i užase rata zauzdati moćnom metaforom, crnim humorom i lirizmom, onako kako to može samo vrhunska književnost.


View Less


ADD TO CART


Book Title Irački Krist
Author Hassan Blasim
ISBN 9789533580234
Language hrv
Book Format epub
Date Published November 15th 2018 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books