A tökéletes alany | Sarah Pekkanen | PublishDrive Inc | 9789634477020 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
A tökéletes alany by Sarah Pekkanen from  in  category

A tökéletes alany

Author : Sarah Pekkanen
Be the first to review this e-book.



18 és 32 év közötti hölgyeket keresünk, akik részt vennének egy kiváló New York-i pszichiáter vezetésével lefolytatandó, etikával és morállal kapcsolatos felmérésben. A résztvevőket bőkezűen megjutalmazzuk. Garantáljuk a névtelenséget. További információért, kérjük, telefonáljon! Az állandó pénzszűkében lévő 28 éves Jessica Farris számára egy hazugságot is megér, hogy bekerüljön az 500...

View More

18 és 32 év közötti hölgyeket keresünk, akik részt vennének egy kiváló New York-i pszichiáter vezetésével lefolytatandó, etikával és morállal kapcsolatos felmérésben. A résztvevőket bőkezűen megjutalmazzuk. Garantáljuk a névtelenséget. További információért, kérjük, telefonáljon!
Az állandó pénzszűkében lévő 28 éves Jessica Farris számára egy hazugságot is megér, hogy bekerüljön az 500 dollárral kecsegtető pszichológiai kutatásba. A titokzatos és karizmatikus dr. Shields lehetőséget lát benne, így a kísérlet gyakorlati síkon folytatódik - természetesen magasabb fizetségért cserébe. Jessicának hamarosan azt is megszabják, milyen ruhákat hordjon, hogyan viselkedjen, és lassacskán azt sem tudja, hogy mi a valóság és mi a manipulatív kísérlet. A paranoia fogságában vergődő lány nyomozásba kezd, hogy kiderítse a pszichiáternő valódi célját és a titokzatos 5. számú alany sorsát. Az …és én téged el nem hagylak íróinak új regénye letehetetlenül fordulatos pszichológiai thriller az emberi kapcsolatok mélyén rejlő sötétségről.


View Less


ADD TO CART


Book Title A tökéletes alany
Author Sarah Pekkanen
ISBN 9789634477020
Language hun
Book Format epub
Date Published March 25th 2020 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books