Feltörő ösztönök | Lakatos Levente | PublishDrive Inc | 9789631236798 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
Feltörő ösztönök by Lakatos Levente from  in  category

Feltörő ösztönök

Author : Lakatos Levente
Be the first to review this e-book.



Szentesy Igor - ahogy a barátai hívják, Szigor - keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtajai, hanem a női combok is sorban kitárulnak. A sármos férfi ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot. Most például...

View More

Szentesy Igor - ahogy a barátai hívják, Szigor - keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtajai, hanem a női combok is sorban kitárulnak. A sármos férfi ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot. Most például az ellenzék sztárpolitikusának menyasszonyát szeretné az ágyába édesgetni.
Bár a vonzalom nem viszonzatlan, vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Áruló az, aki titokban az ellenséggel... hetyeg?

Az Aranykönyv-díjas magyar szerző, Lakatos Levente ezúttal férfi szemszögből folytatja Szigor című, kizárólag e-könyvben megjelenő sorozatát. Figyelem, a politikai zsarolással, az érzelmi játszmákkal, valamint a buja jelenetekkel fűszerezett történet néhol egészen szókimondó!


View Less


ADD TO CART


Book Title Feltörő ösztönök
Author Lakatos Levente
ISBN 9789631236798
Language hun
Book Format epub
Date Published December 20th 2015 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books