Donna Alba | Mihăescu Gib I. | PublishDrive Inc | 9786066000598 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
Donna Alba by Mihăescu Gib I. from  in  category

Donna Alba

Author : Mihăescu Gib I.
Be the first to review this e-book.



În finalul romanului Donna Alba măștile personajelor cad. Mihai Aspru a vrut doar s-o „stăpânească“ pe trufașa aristocrată, îmbrăcându-și dorința în podoabe strălucitoare luate din cărți. În schimb, Georges Radu Șerban, soțul înșelat, boier rigid taxat malițios de către narator, se dovedește un veritabil erou tragic, sinucigându-se din dragoste, ca...

View More

În finalul romanului Donna Alba măștile personajelor cad. Mihai Aspru a vrut doar s-o „stăpânească“ pe trufașa aristocrată, îmbrăcându-și dorința în podoabe strălucitoare luate din cărți. În schimb, Georges Radu Șerban, soțul înșelat, boier rigid taxat malițios de către narator, se dovedește un veritabil erou tragic, sinucigându-se din dragoste, ca personajul lui Dostoievski.

Cât o privește pe Alba, obiectul obsesiei îndelung elaborate, ea e un personaj de film din anii ‘30: femeia fatală, provocatoare de nenorociri pentru bărbații care o iubesc. Intriga dinamică, colorată de suspans, ajunge la o rezolvare cu happy end, care ar fi putut părea facilă dacă naratorul n-ar fi introdus un accent original de autoironie și umor negru, chiar în legătură cu ultima apariție a Albei. Foarte frumoasă în valurile negre de mare doliu, dar deloc îndurerată, ea îi apare bărbatului ca un înger al morții, promițându-i o primejdioasă fericire.


View Less


ADD TO CART


Book Title Donna Alba
Author Mihăescu Gib I.
ISBN 9786066000598
Language rum
Book Format epub
Date Published June 14th 2016 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books