Logodnică de împrumut | Quick Amanda | PublishDrive Inc | 9786067412611 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
Logodnică de împrumut by Quick Amanda from  in  category

Logodnică de împrumut

Author : Quick Amanda
Be the first to review this e-book.



Contele de St. Merryn are nevoie de o femeie. Intențiile lui sunt pur și simplu practice – vrea o tânără cu picioarele pe pământ și suficient de drăguță ca să joace rolul de logodnică a lui vreme de câteva săptămâni. Contele trebuie să deslușească misterului morții unchiului său, iar o...

View More

Contele de St. Merryn are nevoie de o femeie. Intențiile lui sunt pur și simplu practice – vrea o tânără cu picioarele pe pământ și suficient de drăguță ca să joace rolul de logodnică a lui vreme de câteva săptămâni. Contele trebuie să deslușească misterului morții unchiului său, iar o falsă logodnică ar ține la distanță vânătoarele de soți din înalta societate, care altminteri i-ar ocupa timp prețios. Și cea mai simplă soluție este să angajeze o însoțitoare plătită.

Domnișoara Elenora Lodge este obligată de o situație financiară precară și de dorința de a duce o viață independentă să accepte propunerea neobișnuită a contelui. Curând însă cei doi descoperă că lucrurile nu sunt atât de simple cum au crezut la prima vedere. St. Merryn ascunde mai multe secrete decât și-a închipuit Eleonora, iar aventura în care s-a băgat pare să fie mult mai periculoasă decât i s-a dat de înțeles. Iar contele de St. Merryn realizează că a întâlnit nu numai o parteneră care să-l ajute în descoperirea criminalului, ci și o femeie capabilă să stârnească pasiuni nebănuite în inima pe care și-o credea de necucerit.


View Less


ADD TO CART


Book Title Logodnică de împrumut
Author Quick Amanda
ISBN 9786067412611
Language rum
Book Format epub
Date Published June 14th 2016 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books