Moștenire cu obligații | Garwood Julie | PublishDrive Inc | 9786067412864 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
Moștenire cu obligații by Garwood Julie from  in  category

Moștenire cu obligații

Author : Garwood Julie
Be the first to review this e-book.



Peyton Lockhart este pasionată de gastronomie. Recent întoarsă din Franța, unde a urmat cursurile unei școli prestigioase, conduse de cel mai bun chef, Peyton se angajează la o celebră revistă de profil. Obligată să renunțe în scurt timp la job din cauza șefului ei, care o hărțuiește sexual, tânăra este...

View More

Peyton Lockhart este pasionată de gastronomie. Recent întoarsă din Franța, unde a urmat cursurile unei școli prestigioase, conduse de cel mai bun chef, Peyton se angajează la o celebră revistă de profil. Obligată să renunțe în scurt timp la job din cauza șefului ei, care o hărțuiește sexual, tânăra este pe cale să devină o victimă, căci, avid de putere și de bani, acesta face totul pentru a evita un scandal. Pe neașteptate însă, Peyton reîntâlnește un vechi prieten, Finn, fost campion la înot, actual agent FBI, căruia îi cere ajutorul.

Lucrurile se complică și mai mult atunci când Peyton și surorile ei moștenesc Bishop's Cove, un complex turistic de lux, situat pe malul oceanului. Condiția impusă însă – de a administra complexul timp de un an și de a obține profit – nu este singura provocare din viața lui Peyton, care pe nesimțite, se îndrăgostește de Finn. Va regăsi ea siguranța pierdută și, mai ales, dragostea la care visa?


View Less


ADD TO CART


Book Title Moștenire cu obligații
Author Garwood Julie
ISBN 9786067412864
Language rum
Book Format epub
Date Published June 14th 2016 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books