Viktória | Anna Teleki | PublishDrive Inc | 6610000143092 | eBook Marketplace | bukoo.e-sentral.com
Viktória by Anna Teleki from  in  category

Viktória

Author : Anna Teleki
Be the first to review this e-book.



Létezik szürke ember? Ha igen, milyen lehet egy szürke asszony? Lehet szürkének nevezni egy nőt, egy anyát, aki férje tragikus halálát követően egyedül marad négyéves lányával, és erejét megfeszítve próbál helyt állni a szülőség, a munka és a meg nem élt gyász frontján? Lehet szürkének nevezni egy anyát, egy nőt,...

View More

Létezik szürke ember?

Ha igen, milyen lehet egy szürke asszony? Lehet szürkének nevezni egy nőt, egy anyát, aki férje tragikus halálát követően egyedül marad négyéves lányával, és erejét megfeszítve próbál helyt állni a szülőség, a munka és a meg nem élt gyász frontján? Lehet szürkének nevezni egy anyát, egy nőt, aki családja iránti hűsége miatt megtagadja magától a boldogság, az újrakezdés esélyét, amikor lánya és az ő életében felbukkan a tökéletes férfi, aki mindkettejüket szereti?

Kedves olvasó, ön hogyan döntene félelmek és kételyek közepette?

Vajon hogyan dönt Viktória, a szürke asszony, amikor szembesül az érzelmekkel, amelyek a titokzatos, ám lehengerlő férfihez fűzik, aki helyet kér az ő és lánya életében?

Élje át a főhősökkel együtt az összeomlást, a küzdelmet, és az újra megtalált boldogságot Teleki Anna sodró lendületű romantikus regényében!


View Less


ADD TO CART


Book Title Viktória
Author Anna Teleki
ISBN 6610000143092
Language hun
Book Format epub
Date Published May 12th 2020 by PublishDrive Inc


Wanna review this e-book? Please Sign in to start your review.




Related Books